2008 Landhuis Bloemhof Curacao


Stichting Landhuis Bloemhof Curaçao is gehuisvest in een prachtig landhuis op een kleine waterplantage aan de Santa Rosaweg. De stichting een cultureel centrum met een eigen kunstcollectie met prominente namen. De stichting organiseert exposities en lezingen en geeft workshops. In 2008 kreeg ik de opdracht om acht schilderijen te conserveren en restaureren met financiële steun van UNESCO. Ik gaf een lezing over het project en twee workshops over passieve en actieve conservering.

https://www.restauratieatelier.com/restauratie-en-conservering-van-schilderkunst/kunst-en-erfgoed-projecten/landhuis-bloemhof-curacao-2008/lucio-fontana-landhuis-bloemhof/

https://www.restauratieatelier.com/restauratie-en-conservering-van-schilderkunst/kunst-en-erfgoed-projecten/landhuis-bloemhof-curacao-2008/corneille-landhuis-bloemhof/
https://www.restauratieatelier.com/dutch.htm


Foundation Landhuis Bloemhof  Curacao is situated in a beautiful old mansion at a small water plantation. It supports art and culture with exhibitions, workshops and lectures. It has her own art collection. I was given the opportunity to conserve and restore 8 of these paintings in 2008 with the financial support of UNESCO.

https://www.restauratieatelier.com/english.htm

2 gedachten over “2008 Landhuis Bloemhof Curacao

  1. de woorden Landhuis en Plantage brengen je meteen terug naar lang vervlogen tijden… raar dat je op foto’s nooit de zinderende warmte kunt voelen die daar heerst.

Reacties zijn gesloten.