Janneke en buurjongen Loek

Janneke en Loek, wat hebben deze kinderen gespeeld, binnen 2 minuten waren ze vrienden en struinden door de bush en zwommen in het Spaanse water. Loek kwam in het donker met de zaklamp zijn vriendinnetje halen voor het laatste verhaal voor het slapen gaan. Nu is hij terug in Nederland, zo gaat dat op Curacao mensen komen en gaan. Maar Loek woont in Scheveningen…het verhaal gaat door.
Janneke had this friend, a nice kid called Loek, they became very close friends within minutes, unfortunately he went home to Holland, but half a mile from Jannekes place!

2 gedachten over “Janneke en buurjongen Loek

  1. Ja het is goed hier! Janneke zwemt al naar de steiger van Loek! en dan weer terug…Ik heb haar verteld dat Loek graag met haar uit eten wil als ze weer in Den Haag is. Aan haar ogen kon ik zien dat ze het heeeel bijzonder vindt.
    Morgen is het weer weekend, dan gaan we eten bij Landhuis Daniel, de eigenaar is een achterneef van mijn vader: Jan de Pachter. Beiden zijn genoemd naar Oom Jan, de broer van mijn oma. En die man kan lekker koken, of het komt dat hij bioloog is weet ik niet….
    een aanrader voor volgende keer.

  2. hi allemaal,
    Wat een leuke foto’s!! Loek begon meteen te glunderen. “Dat is Janneke”, riep hij meteen. Ik heb de tekst voorgelezen en hij begon meteen te knikken m.b.t. de zaklamp. Maandag gaat Loek ook weer naar school, hij heeft er alleen nog geen zin in. Alles goed daar?

    Gr. Alec, Loek en Karien

Reacties zijn gesloten.