restauratie in den haag

Afgelopen week is er weer veel restauratie werk verzet in het atelier marjan de visser in Den Haag. Vrijwel iedere dag wel weer schilderijen restauratie met drie of vier collega’s.

Soms zijn we allemaal heel stil aan het restaureren. Maar ook fotograferen we samen de voortgang aan onze schilderijen. Natuurlijk gaan we gezellig samen in de zon lunchen, want dat hoort er ook bij. Hier een studio opname waar Camille Maître en schilderij restaurator Aldo Manzo samen de tafel delen. Camille is stagiaire en komt van een opleiding in Parijs, Le Condé. Aldo Manzo is zelfstandig restaurator. Onder de naam Atelier Manzo is hij gespecialiseerd in het restaureren van houten panelen. Daarnaast maakt hij voor mij alle klimaatlijsten voor kwetsbare schilderijen. Terwijl zij aan de lage tafel werken, werken  Diana de Man, Yuhan Hsu en ik aan de hoge tafel. Onze schilderijen zijn erg kleurrijk.

restauratie den haag
restauratie den haag

Ons restauratie atelier is gevestigd in de binnenstad van Den Haag.

Het adres is  Van Limburg Stirumstraat. Daar tref je allemaal kleine ateliers en zelfs een galerie voor hedendaagse kunst Dürst Britt Mayew. Het atelier ligt dicht bij het Hollands Spoor. Daardoor is het heel goed bereikbaar. Ook voor mijn collega’s is het makkelijk om naar het het restauratie atelier in Den Haag te komen.